case-dos

“UNA BELGA ET CANVIA LA VIDA”

Qui varen ser els protagonistes del primer tast fet per WORK & BEER? Doncs l’equip de treball de WORK & BEER, com no podia ser d’una altra manera.

Vam aprendre i riure molt i sobretot, vam tastar moltes cerveses diferents: lagers, d’alta fermentació, làmbiques i trapenques.

Una de les coses que ja us podem avançar és que el fet que el tast sigui una sorpresa és un encert.
Tot té un caire misteriós i una evolució realment sorprenent.

Evidentment no us podem explicar tots els detalls… això ho haureu de viure vosaltres mateixos.
El que sí que us podem avançar és que hem arribat a la conclusió que “una belga et canvia la vida”.


case-dos

“PENSAVA QUE NO M’AGRADAVA LA CERVESA…”

Dimecres 30 d’Abril vam presentar WORK & BEER a l’espai Transforma Bcn.

En una tarda, ho vam fer tot! Un tast, un emocionant concurs i un afterwork per petar una mica la xerrada.
Vam començar parlant de la nostra empresa i de la importància que té que ens deixeu portar les cerveses a nosaltres, s’ha acabat baixar al súper a comprar qualsevol cosa!
Tot seguit vam tastar 3 cerveses: Kriek Boon, Blanche de Namur i la Tripel Karmeliet. Tothom estava molt atent i molt content 😉

Però el millor encara havia d’arribar… Sortejàvem una ampolla de Kriek Boon a la persona que fes el comentari més encertat sobre la mítica cervesa de cirera. Hem d’avançar que vam riure molt escoltant frases com: “està molt bona, ho kriek de debò”, “quan tasto la Kriek, la boca fa Boon” o fins i tot algunes que barrejaven música, cuina d’autor i futbol: “Kriek Boon!!! Tan sorprenent com el seu nom. Una barreja de notes de Sigur Ros, esferificacions suaus a lo Ferran Adrià i una finalització inesperada i sorprenent típica d’en Leo”.
Però la guanyadora va ser la Miriam Martínez que no s’acabava de creure que la Kriek fos una cervesa. “Però és una cervesa? No m’ho acabo de creure… però sí de beure! Quina delícia pel paladar i els sentits!!! Es pot repetir?”
Us preguntareu… i després del tast i el concurs com va acabar la cosa? Doncs amb un Afterwork ple d’alegria! Tothom va aprofitar per xerrar i desconnectar, un èxit total!

Volem aprofitar per donar les gràcies a la gent de Transforma Bcn, especialment a l’Héctor, la Vanessa i l’Amanda per tota l’ajuda que ens van donar.