L’AFTERWORK QUE ET VE A TROBAR

Sou companys i sou amics. I, per suposat, treballeu molt dur. L’oficina ha esdevingut part de la vostra llar i tots vosaltres, família. A Work&Beer pensem que ha arribat el moment que us doneu una satisfacció, un premi, un respir. Coneguem-nos!

QUÈ US OFERIM?

Amb una sola trucada, rebreu a la vostra oficina una selecció de cerveses d’alta qualitat, de fora i d’aquí. Sense esforços, desplaçaments ni carregar pesos.

Les nostres cerveses són, per un o un altre motiu, especials. Les acompanyem de fulletons explicatius i, fins i tot, us podem organitzar una cata a les vostres instal.lacions, una activitat formativa molt interessant, alhora que divertida i original.

QUAN I PER QUÈ US HAURIEM DE TRUCAR?

Per nosaltres, quan volgueu! Però, en concret, hem pensat en aquells companys de feina que desitjeu acabar la jornada fent una cerveseta tot comentant la jugada. O just abans de marxar de cap de setmana. O en portes de vacances. O en l’aniversari d’algú de vosaltres. O espais de co-working que voleu una nevera ben assortida… O per què sí. Vosaltres maneu!

I PER QUÈ NO BAIXEM AL BAR?

Estimem els bars! Però el que nosaltres us proposem és diferent i, certament, complementari. D’entrada, el nostre producte no és gens fàcil de trobar. Es tracta de cerveses allunyades dels circuits habituals, moltes d’importació i força d’elles, artesanes.

D’altra banda, us facilitem la inmediatesa perquè tots pogueu participar. No valen excuses! Quan es va fora a prendre alguna cosa, entre el “on anem?”, el “avui no puc!” o el “potser plou”, molts companys causen baixa i al bar acabeu els quatre de sempre. Oi que sí?

QUINA CARTA TENIU? NOMÉS HI HA CERVESA?

La carta no us la direm; doneu-nos un vot de confiança, que us sorprendrem gratament. Vosaltres demaneu-nos la quantitat d’ampolles que voleu i us prepararem una selecció de procedències variades, diferents graduacions i diversos mètodes d’elaboració i fermentació. El que se’n diu una cata a cegues. Això sí, us garantim un alt estàndar de qualitat de tot el nostre producte i també no repetir-lo si ens truqueu dues vegades seguides.

Per suposat, si ho voleu, podem acompanyar la cervesa amb patates i olives. I, si no disposeu de nevera, us portem el gel. I l’obridor!

A QUINES POBLACIONS LLIUREU COMANDES?

El nostre radi d’actuació és Barcelona i la seva àrea metropolitana. Per concretar els detalls, truqueu-nos i parlem-ne. Som una empresa petita i de tracte directe i molt personal.