PARLEM UNA ESTONA AMB EN HENK, EL CEO DE WORK & BEER.

Portrait Henk Cortier

Ens explicarà alguns dels secrets de la seva empresa i coneixerem una mica millor la passió que sent per les cerveses.
Esteu preparats?

Per què vas crear W&B?

Sóc Belga, m’agrada la cervesa de qualitat i veia que a Catalunya estava creixent l’interès per la cervesa i s’està millorant molt en la seva elaboració. Com que sóc emprenedor i m’agraden els negocis, vaig decidir fer del meu hobby la meva professió i d’aquí neix la idea de W&B.

Què és el més sorprenent que oferiu?

És un servei nou a Catalunya orientat a les empreses. Ens truques i et portem cervesa de qualitat però la triem nosaltres, és que ens agrada sorprendre… Portem productes que no trobes al super. I, a més, oferim un servei i una informació sobre el que et portem. A més de les festes i els afterworks també fem tasts i tallers per a empreses. Tot pensant a motivar els equips de treball!

Com recordes la primera cervesa de la teva vida?

(Riu) No sé quina va ser la primera… a Bèlgica prenem cervesa de molt joves, ja que n’hi ha amb molt baixa graduació i als dinars familiars sempre la pots trobar a sobre de la taula. Els nens a vegades en beuen una mica. No recordo si va ser així o anant al soterrani d’amagatotis quan els meus pares estaven distrets…

I l’última que t’has pres?

L’última la vaig prendre ahir a la nit, una Duvel.

Si t’haguessis d’endur una cervesa a una illa deserta, quina seria?

L’Orval! Perquè es pot prendre en qualsevol moment, tant se val si la prens freda com a temperatura ambient. És molt complexa, canviant i es pot conservar i quan envelleix agafa nous sabors.

I ara en Henk s’enfrontarà al Test & Beer, llençarem una sèrie de conceptes i ell haurà de completar la frase amb el primer que li vingui al cap.

Bèlgica és… Un país al mig de tot!

Tens set, quina cervesa prens? Qualsevol però que sigui bona

Una làmbica et… Sorprèn

La lager és la millor si… Bèlgica guanya el Mundial de futbol

Vénen els sogres a casa i et demanen una cervesa i només te’n queden dues, què els hi dius? Que la compartim

La cervesa és…Un misteri

Els de Work & Beer et…Portaran moltes cerveses